LinkedIn-cursus bestellen

De cursus is 49 euro inclusief btw en verzendkosten (da’s dus 44,95 exclusief btw).

Nog een paar stappen en je krijgt ‘m binnenkort in je brievenbus:

    Na bestelling ontvang je van mij de factuur. Heb ik je betaling ontvangen? Dan stuur ik het boek per post naar je op en kun je beginnen met de cursus!

    Let op: het kan íets langer duren voor je het cursusboek ontvangt: tot en met 2 januari ben ik met zwangerschapsverlof. Ik ontvang je bestelling wel, maar moet even een moment tussen slaapjes en huiltjes door vinden om je cursusboek op de bus te doen.

    Als je graag wilt beginnen met Linkedin, maar je weet niet precies hoe en wat. Dan is dit boek een sterke aanrader. Je krijgt de handvaten om op je eigen manier aan de slag te gaan en er het meeste uit te halen. Twee weken nadat ik was begonnen met de methode die in het boek staat geschreven had ik al m’n eerste klussen binnen. 5/5″ – Bas – Videomarketeer