Blog

Hoe vaak moet je bloggen?

Of je als zzp’er wilt gaan bloggen, hangt natuurlijk samen met de vraag hoeveel tijd je eraan kwijt bent. Want ook als graag de voordelen van bloggen wilt, moet het natuurlijk wel in je schema passen. Dus wil je weten: hoe vaak moet je bloggen om blogs voor jouw bedrijf te laten werken? Laat ik je gelijk het goede nieuws geven. Om succes te hebben met bloggen, hoef je echt niet elke week een blog online te zetten.

Verder lezen Hoe vaak moet je bloggen?

Hoe je over-mij-pagina je klanten kost

We doen even een korte check of jouw website in orde is. Heb je een korte en krachtige homepage? Check. Heb je je diensten duidelijk benoemd? Check. Heb je een contactpagina die uitnodigt om te mailen of te bellen? Check. Heb je een over-mij-pagina die over meer gaat dan alleen je werk? Che-. Uh, nee wacht. Grote kans dat je niet heel veel aandacht hebt geschonken aan deze pagina. En ja, dat kost je klanten.    

Verder lezen Hoe je over-mij-pagina je klanten kost

Een LinkedIn-bedrijfspagina als zzp’er: zo gebruik je ‘m

Jij bent als zzp’er je bedrijf. Jij bedenkt, doet en regelt alles. Klanten krijgen alleen met jou te maken. Hoe jij dingen doet, is de kracht van je bedrijf. Lastig soms, maar voor LinkedIn wel lekker duidelijk. Zonder gedoe rondom een bedrijfspagina, kan je namelijk lekker gewoon vanaf je persoonlijke profiel berichten gaan plaatsen en zichtbaar zijn. Ja toch? Nou, nee.

Verder lezen Een LinkedIn-bedrijfspagina als zzp’er: zo gebruik je ‘m

Dit is waarom je bloggen zo eng vindt

Geen tijd om te bloggen, niet weten waarover je kunt bloggen, geen zin om te bloggen: het zijn allemaal redenen die je vaak hoort over waarom ondernemers niet bloggen. Of beter gezegd: excuusjes. Want zeg eens heel eerlijk: is de echte reden dat je niet blogt niet eigenlijk dat je het rete-spannend vindt om je blogs online te zetten? Dan ben je niet de enige. Bloggen ís eng. Maar je kunt wat aan je angst doen.

Verder lezen Dit is waarom je bloggen zo eng vindt