Wie ik ben

Ik ben nog net niet met een pen in mijn hand geboren, maar ik kan gerust stellen dat schrijven er altijd geweest is.

Grapje, natuurlijk. Zo’n rechte weg is het leven vaak niet, en het starten van mijn eigen tekstbureau is daar geen uitzondering op. Eerst zwierf ik nog wat jaren als docent en onderzoeker rond op de universiteit en werkte ik op het kantoor bij een zorgorganisatie. ‘Pas’ in 2019 zette ik de stap naar het ondernemerschap, en richtte ik Tekstbureau Trefpunt. op. En ja, vanaf toen was schrijven er altijd.

Als ik teksten schrijf voor mijn opdrachtgevers, gaat het vaak over veel meer dan alleen de tekst zelf. We hebben het óók over voor wie je (het liefste) werkt, hoe je je werk aanpakt en waar je voor staat. Over of je tarieven op je website zet, hoe persoonlijk je je over-mij-pagina maakt en wat jou nou zo bijzonder maakt. Ik schrijf dus niet alleen, we zijn ook collega-ondernemers. Ik vind het fantastisch als ik door die samenwerking anderen verder help met hun bedrijf!

Tja, en wie ik ben als de computer even uitstaat? Ik ben een geboren en getogen Leidenaar, maar ben begin 2019 naar Rotterdam verhuisd om hier de stad te ontdekken. In oktober 2019 ben ik getrouwd met de leukste en liefste man die er is. Ik laad helemaal op van naar een film, het museum of het theater gaan en hou ervan om creatieve dingen te doen. Elke vrijdagochtend sta ik te beeldhouwen en als het even kan volg ik hier en daar een andere creatieve workshop. Daarnaast hou ik van koken, lekker eten én van goede wijn. Een gezellig etentje op de vrijdagavond is mij dus niet vreemd :-).

En verder? Kom eens kennis met me maken, zou ik zeggen!