Marketingmakker

Het kan dus wel hè? Plezier hebben in je marketing.

Oók als je niet zo’n blog- of socialmediatijger bent. Oók als je het spannend vindt om zichtbaar te zijn. Oók als je moe wordt van al je inzet en je te weinig reactie krijgt. Hoe? Dat ontdekken we samen. Als je wilt.

Als marketingmakker duik ik met jou in je vraag. Bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik wél berichten online zet, ook al vind ik dat spannend?
  • Hoe kom ik van dat gevoel af in mijn eentje aan het ploeteren te zijn op mijn marketing zonder het gewenste resultaat?
  • Ik heb het idee dat ik alles doe wat hoort, maar er komen toch niet genoeg klanten op af. Wat moet ik nou?
  • Ik krijg vaak te horen dat ik meer moet posten op social media, maar dat past helemaal niet bij mij. Wat kan ik wel doen om klanten te vinden?
  • Ik heb mijn hele funnel gestroomlijnd, maar is het niet te opdringerig of verkoperig?
  • Ik ken de meeste marketingtechnieken wel en zet ze ook in, maar ik mis de lol ervan. Hoe wordt marketing leuk?
  • Ik heb een website en ben aanwezig op social media, maar is mijn verhaal eigenlijk wel duidelijk genoeg?
  • Hoe bouw ik een funnel waar ik blij van word? Welke mogelijke producten passen er bij mij? Hoe sluit mijn verschillende aanbod op elkaar aan?
  • Welke kant wil ik eigenlijk op met mijn bedrijf? Welk doel jaag ik na? En hoe kan ik dat met mijn marketing voor elkaar krijgen?

Of je nou een grote of kleine vraag hebt, als jij er even niet uitkomt, ben ik er om met je mee te denken, je een duwtje in de rug te geven en het plezier weer terug te vinden.

Dat kan een eenmalig feestje zijn of een terugkerende fuif. Zeg het maar.

EEN FEESTHOEDJE

Een gesprek van één uur om je op weg te helpen. Geen verplichtingen daarna. Wel weer een flinke dosis energie om zelf verder te gaan.

125 euro ex. btw

DE HELE SLINGER

Vier gesprekken van één uur om samen op ontdekkingstocht te gaan, te zorgen dat je op koers blijft en een boost te geven aan je bedrijf.

450 euro ex. btw

Yes! denk ik altijd als ik in mijn agenda zie dat ik een afspraak met Jessica heb. Ik heb er altijd echt veel zin in! Waarom? Omdat Jessica zichzelf is. De rake vragen stelt. Prikkelt. Eerlijk is. Bovenal goed aanvoelt waar energie op zit bij mij. Waardoor ik niet dwaalsporen op ga en ga doen om het doen. Ga schrijven om leads te creëren. Ga posten om views te scoren. Nee Jessica daagt me uit en stimuleert me om te werken vanuit plezier. Vanuit plezier te gaan bewegen en dan plots ineens heeft mijn post weet ik het hoeveel views! Goud waard, echt!” – Joyce Haamans, PMA-coach

Dus, zal ik wat ballonnen komen ophangen? Mail maar: jessica@tekstbureautrefpunt.nl.