Niet nóg een blogreeks over bloggen!

Een blogreeks over bloggen. Hoe kan het ook anders op de website van een tekstschrijver? Alleen ga ik je dus niet vertellen dat je per se moet gaan bloggen. Dat moet je lekker helemaal zelf weten. Wat ik wel ga doen, is in een reeks blogs meer vertellen over wat bloggen is, wat je ermee kunt en hoe je dat aanpakt. Zodat jij kunt ontdekken of bloggen iets is voor jouw bedrijf.

Waarom een blogreeks over bloggen?

De afgelopen jaren ben ik met veel klanten op zoek gegaan naar of bloggen iets voor hen is en welke manier dan bij ze past. Dat is een zoektocht, zoals alle stappen in het ondernemerschap een zoektocht zijn. Bij elke zoektocht horen vragen. Keer op keer hoorde ik dezelfde vragen terugkomen. Want hoewel elke ondernemer en elk bedrijf uniek is, zijn de vragen, twijfels en onzekerheden waar we mee rondlopen vaak verdacht hetzelfde. Het leek me dan ook een goed idee om eens antwoord te geven op die vragen.

Komende periode zet ik een reeks blogs online waarin ik dieper inga op een vraag rondom bloggen. Zo ontdek je stap voor stap of het zin heeft voor jou om te gaan bloggen en hoe je dat dan aanpakt. De vragen die ik in elk geval ga beantwoorden zijn:

Zo hoop ik je een beetje wegwijs te maken in het waarom en hoe van bloggen, zodat je zelf kunt beslissen of dat iets is waar jij jouw tijd, energie en aandacht aan wilt besteden. Heb je zelf een vraag die er niet tussen staat? Mail me gerust: jessica@tekstbureautrefpunt.nl. Weet dit: als jij jezelf die vraag stelt, zijn er meer mensen die met die vraag rondlopen. Schroom dus niet, ik denk graag met je mee.