Wie jij bent

Wie jij bent? Jij bent natuurlijk gewoon jezelf. Maar wanneer kan ik wat voor je doen?

Je bent in ieder geval op zoek naar iemand die je kan helpen aan steengoede teksten. Foutloos, om mee te beginnen. Maar verder vooral pakkend, persoonlijk en toegankelijk. Zelf worstel je daarmee. Je herkent je waarschijnlijk wel in één van de volgende punten:

  • Jij bent enthousiast over wat je doet en vertelt de wereld er graag over. Maar zodra het op papier moet klap je dicht;
  • Je website heeft dringend een nieuwe tekst nodig, maar je ziet er zo tegenop dat je het maar uit blijft stellen om de tekst aan te passen;
  • Je bent briljant in je vakgebied, maar minder thuis in ’t Kofschip en woorden als pleonasme of contaminatie zeggen je al helemaal niks;
  • Je bent zo druk met het uitvoeren van je werk, dat je geen tijd of zin hebt om ook nog eens over websiteteksten of nieuwsbrieven na te denken;
  • Je wilt graag bloggen of posten op LinkedIn, maar weet niet hoe je dat aan kunt pakken.

Ik kan je helpen! Ik werk voornamelijk voor zzp’ers in de zorg-, welzijns- en creatieve sector. Je kunt dan denken aan verpleegkundigen, begeleiders, coaches, grafisch ontwerpers, kunstenaars, illustratoren, enzovoort.

Lees hier hoe ik werk en wat ik doe.

Liever eerst meer zien van mij? Je kunt me vast leren kennen via mijn nieuwsbrief: