Haal alles uit je website

Krijg de website die bij jou én je klanten past

Je website: het is de fundering van je marketing. Heb je een goede, dan herkennen jouw klanten zich in het verhaal, heb je op meerdere momenten een snaar bij ze geraakt, fietsen ze zonder moeite naar de juiste pagina voor de juiste informatie en *tromgeroffel* nemen ze contact met je op, omdat ze met je willen samenwerken.

Maar zie ‘m maar eens te schrijven, zo’n website. Weten waar je voor staat en wat je je klanten kan bieden, is één ding. Het ook zo op papier krijgen is hele andere koek. Wat voor zoetekauw je ook bent, daar heb je dus niet altijd zin in. Maar ik heb goed nieuws: je hoeft het ook niet allemaal zelf te bedenken.

Het idee is simpel: kies welk pakket bij jou en je fase van ondernemen past en samen zorgen we ervoor dat je vol trots jouw website aan iedereen laat zien. Welk pakket kies jij?

Het lekker-achteroverleunen-pakket

Jij met je voetjes omhoog, terwijl je weet dat je website er gewoon gaat komen. Klinkt aantrekkelijk toch? Zonnetje erbij en niks meer aan doen. Het kán. Of nou ja, bijna. Ik kom wel even bij je in de zon zitten om meer te horen over je bedrijf, maar daarna laat ik je met rust. Kan jij lekker achteroverleunen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We plannen een kennismakingsgesprek van zo’n 1,5 uur (als het even kan dus in die zon), waarin ik alles van je wil weten over je bedrijf.
  • Ik bedenk de structuur van de website en schrijf een eerste versie.
  • Jij leest de eerste versie en laat me weten wat je ervan vindt. Dat laatste doe je tijdens een tweede gesprek, waarin ik je ook nog wat meer vragen kan stellen.
  • Daarna herschrijf ik de tekst. Want hé, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd.
  • Die tekst plaats je op je website. Staat-ie online? Dan lees ik ‘m nog een keer door zodat-ie ook online precies doet wat-ie moet doen. Oh, en als je wilt, heb ik ook nog goede websitebouwers, fotografen, illustratoren, grafisch ontwerpers en SEO-specialisten in mijn netwerk.

Ik zei toch dat je achterover mocht leunen?

Het fijn-dat-je-meedenkt-pakket

Het is lang niet altijd nodig om het volledige schrijven van je teksten uit te besteden. Soms is iemand die ‘even meekijkt’ genoeg. Een professional die je vertelt of je website duidelijk is, je klanten aanspreekt en overtuigt. Mijn ervaring? Met kleine aanpassingen kun je veel meer uit je website halen.

Wat doe ik voor je?

  • We plannen ook nu een kennismakingsgesprek van zo’n 1,5 uur en ook nu heb ik daar het liefst een zonnetje bij ;-).
  • Na dit gesprek bekijk ik je website: komt wat je vertelde overeen met wat er op je website staat? Voelen jouw klanten zich gezien en gehoord in het verhaal? Wat kan scherper, enthousiaster, overtuigender? Welke kansen laat je nog liggen?
  • Hier maak ik een adviesrapport van (die leuker is om te lezen dan het woord doet vermoeden) en stuur ik je op.
  • Dat rapport bespreken we. Zo kan je opheldering vragen over wat nog niet duidelijk is en kan ik verdere toelichting geven als dat nodig is.
  • Je past de punten vervolgens zelf aan, zodat je klaar bent om het verhaal van je bedrijf te delen.

Dus, regel jij de zon? Dan maak ik m’n agenda leeg.

“Worstelend met het feit dat er een nieuwe website inclusief nieuwe teksten moest komen, zag ik ineens een interessante post van Jessica over introverte personen en ondernemen. Ik bekeek haar website en die triggerde me zo dat ik haar – wat ik normaal nooit doe – binnen 10 minuten heb gemaild.

Jessica heeft een persoonlijke benadering en die is al terug te zien in de wijze waarop zij een offerte schrijft. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben, wat ik doe en verdiept zich daar in. Ze vraagt door, luistert goed en gaat op zoek naar de juiste woorden. Het schrijfproces was ook voor mij een soort ‘herijking’ van wat ik wil met mijn praktijk. Jessica geeft hiervoor tijd, schrijft, schrapt en schrijft opnieuw tot dat het goed voelt en is.

Haar zorgvuldigheid, aandacht en haar geduld bij de zoektocht hebben mooie websiteteksten opgeleverd, die mij helpen bij die belangrijk zichtbaarheid als introverte ondernemer. Dan zijn we weer bij het startpunt van onze samenwerking. Jessica, ik ben blij dat ik jou zo impulsief gemaild heb. Dank je wel!” – Adelien, remedial teacher

Twijfel je welk pakket je wilt? Mail me gerust! Dan denk ik even met je mee 😊.