Klanten overtuigen met je website

Die enthousiaste website, ik schrijf ‘m voor je

Op zich weet je het wel. Waar je voor staat, wat je doet en wie je bent. Maar stáát het er ook zo op je website? Je weet wel, op zo’n manier dat je klanten zin krijgen om met je samen te gaan werken.

Je twijfelt. Is je homepage uitnodigend genoeg? Staat informatie er duidelijk op? Laat het goed zien wie jij bent en vinden jouw klanten dit leuk om te lezen? Kortom, haal je uit je website wat erin zit?

Laat mij je webteksten schrijven! In dit websitepakket gaan we zorgen dat je al die vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden. Zodat jij trots kan zijn op je website, straalt met je bedrijf en een beetje verkoopt natuurlijk, dat ook.

Dit is wat voor jou als je:

 • Niet helemaal tevreden bent met je websitetekst nu;
 • Niet weet waar te beginnen met je nieuwe websitetekst;
 • Het zat bent om zelf te worstelen;
 • Niet meer ziet of je verhaal nu goed overkomt;
 • Wel een vlotte en persoonlijke tekst wilt, maar niet weet hoe, of;
 • Je tijd liever besteedt aan jouw eigen vak dan aan teksten schrijven.

Dit krijg je – werkwijze

Elke samenwerking begint met een intakegesprek. Klinkt klinisch, is het niet hoor. Want als ik die persoonlijke webteksten voor je ga schrijven, wil ik je gewoon even leren kennen. Verder kun je rekenen op:

 • Advies over een pagina-indeling en websitestructuur;
 • Een eerste versie en een gesprek waarin we de eerste versie doornemen. Wil je nog wat anders? Mist er informatie? Doe je al een blij dansje bij het lezen van de teksten? Ook kan ik dan nog wat vragen aan je stellen (en die heb ik altijd);
 • Een definitieve versie waar je bovengenoemd dansje van gaat doen;
 • Een online check als de tekst online staat;
 • Een website die klanten overtuigt;
 • Wat humor, enthousiasme en energie tussendoor, tijdens de samenwerking 😊.

Dit pakket is niet bedoeld om meer blogs, klantverhalen of interviews op je website te krijgen. Die schrijf ik net zo lief voor je, maar dan kun je beter even hier kijken.

Investering

Het websitepakket is 1350 euro exclusief 21 procent btw.

“Worstelend met het feit dat er een nieuwe website inclusief nieuwe teksten moest komen, zag ik ineens een interessante post van Jessica over introverte personen en ondernemen. Ik bekeek haar website en die triggerde me zo dat ik haar – wat ik normaal nooit doe – binnen 10 minuten heb gemaild.

Jessica heeft een persoonlijke benadering en die is al terug te zien in de wijze waarop zij een offerte schrijft. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben, wat ik doe en verdiept zich daar in. Ze vraagt door, luistert goed en gaat op zoek naar de juiste woorden. Het schrijfproces was ook voor mij een soort ‘herijking’ van wat ik wil met mijn praktijk. Jessica geeft hiervoor tijd, schrijft, schrapt en schrijft opnieuw tot dat het goed voelt en is.

Haar zorgvuldigheid, aandacht en haar geduld bij de zoektocht hebben mooie websiteteksten opgeleverd, die mij helpen bij die belangrijk zichtbaarheid als introverte ondernemer. Dan zijn we weer bij het startpunt van onze samenwerking. Jessica, ik ben blij dat ik jou zo impulsief gemaild heb. Dank je wel!” – Adelien, remedial teacher

“Jessica’s kwaliteiten als tekstschrijver zijn enorm. Ze levert kwaliteit, brengt je boodschap goed over en denkt met je mee. Haar teksten zijn altijd pakkend! Ze is zeker een aanrader!!” – Hanadi, zelfstandig ouderenverpleegkundige

“Na het eerste intakegesprek een prettig gevoel overgehouden met het idee: dit komt goed! Jessica is een hele goede luisteraar, hierdoor kan ze heel goed vertalen, op papier zetten wat ik voel, mijn verhaal is. Ze heeft duidelijke teksten voor mijn website geschreven waar het gevoel dat ik heb, er heel mooi uit komt. Jessica heeft een goed corrigerend vermogen: dit doe ik, dit laat jij nu even los! Ze is een betrokken onderneemster met een  uitstekend luisterend en vertalend (van gesproken woord naar papier) vermogen.” – Marianne, gelukscoach

Twijfel je of dit pakket wat voor je is? Mail me gerust! Dan denk ik even met je mee 😊.