Ben je net zo vreselijk in het echt?

Onlangs heb ik het bijzondere genoegen gehad om naar een Paw Patrol-show te gaan. Als je niet weet wat dat is, stop dan nu met lezen. Klik deze blog weg, sluit je laptop, haal drie keer adem. Je bent veilig!

Voor mij is het te laat.

Paw Patrol deed zo’n jaar geleden zijn intreden in mijn leven, dankzij mijn neefje van drie. Of Rocky ook mee naar bed mocht, wilde hij weten. Zo begon het.

Datzelfde neefje bracht mij nu bij de Paw Patrol-show. Je moet zo’n kind toch íets geven voor z’n verjaardag he? Aan spullen al genoeg. Dus gaven wij een Belevenis.

Nou, dat ging ongeveer zo:

Neefje een meter voor ons uit, drie keer in z’n broek geplast van de zenuwen en wij er langzaam achteraan slenterend, terwijl we ons stilletjes afvroegen hoe het zover had kunnen komen.

We troffen duizenden kinderen aan op de dunne grens tussen huilen en hysterie. Ouders opgedirkt of juist in kloffie, maar allemaal even naarstig op zoek naar de dichtstbijzijnde bar. Waar vervolgens bleek dat de appelsap en chips op waren. Dat betekent: fristi en haribo-snoepjes voor alle kinderen. Heb je enig idee wat er gebeurt met hyperactieve kinderen als je ze zoveel suiker geeft? Zo’n middag was het dus.

Maar eerlijk is eerlijk: de show zat goed in elkaar. Het leek net de cartoon, wat toch vrij knap is als je volwassen kerels een hondenpakkie aantrekt.

Ik herkende pootjes-van-de-wet-Chase. Rocky riep vrolijk kwispelend: “weggooien? Natuurlijk niet!”. En Marshall was diezelfde grappen- en grollenmaker als altijd. De show was dus precies als de cartoon. Nét zo vreselijk.

Dat is dus wat jij als ondernemer ook wilt: dat dat wat er in het echt gebeurt overeenkomt met wat je in de cartoonversie van jezelf laat zien.

Als jij op je website allemaal regeltjes en procedures vertelt, dan verwachten jouw klanten in het echt ook iemand die punctueel de afspraken volgt. En als jij in je blogs grappen maakt, verwachten ze geen streng opgeheven vingertje als je met ze werkt.

Alleen als jouw online aanwezigheid overeenkomt met je offline aanwezigheid, trek je de klanten aan die bij je passen.

Weet jij niet of dat voor jou geldt? Laat me dan meelezen met je website. Komt geen Rocky aan te pas.

PS. In het echt vind ik het natuurlijk fantastisch om dit soort vreselijke kinderdingen te doen en kan ik niet wachten tot mijn zoon oud genoeg is om mee te nemen naar al die ellende!

Past de uitstraling van je website en andere marketing bij wie je bent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *