Wat ik doe

Ik haal eruit wat erin zit.

Ik bied het standaard teksten-noodpakket aan: ik corrigeer de d/t-foutjes die in je tekst geslopen zijn; ik redigeer je tekst tot een goed lopend, treffend stuk; of ik schrijf jouw verhaal voor je op.

Ik doe dat wel op mijn eigen manier. Door mijn sociale voelsprieten heb ik het snel in de gaten als er eigenlijk nog niet staat wat jij wilt zeggen. Met nieuwsgierigheid vraag ik door totdat ik het idee heb dat ik wel de kern te pakken heb. En met creativiteit (her)schrijf ik de tekst op zo’n manier dat er staat wat jij wilt vertellen op een toon die je lezers begrijpen. Zo krijg je altijd de tekst die bij jou en je klanten past.

Om jou te helpen om je verhaal net even wat vlotter, leuker en toegankelijker op te schrijven, bied ik de volgende diensten:

  • Het corrigeren, redigeren of schrijven van en brainstormen over prikkelende nieuwsbriefteksten;
  • Het afnemen en uitwerken van interviews om te laten zien welk werk je doet;
  • Het corrigeren, redigeren of schrijven van toegankelijke websiteteksten;
  • Het corrigeren, redigeren of schrijven van overtuigende blogs;
  • Het corrigeren, redigeren of schrijven van originele folderteksten of tijdschriftartikelen.

Hierbij vind ik persoonlijk contact belangrijk en zorg ik altijd dat ik eerst helder heb wat jij wilt.

Prijs:
Mijn uurtarief ligt tussen de €50,- en €65,- per uur (excl. btw). De exacte prijs hangt af van de spoed, grootte en aard van de opdracht. Vraag gerust een offerte aan, dan vertel ik je precies wat je kunt verwachten.

Heb je een andere vraag rondom teksten? Leuk! Ik hou ervan om uitgedaagd te worden, dus neem vooral contact met me op. Nieuwsgierig geworden naar wie ik ben? Hier vertel ik meer over mezelf.

Liever zelf leren schrijven? Dan is mijn individuele cursus zakelijk schrijven misschien wat voor je.