Wat ik doe

Ik bied het standaard teksten-noodpakket aan: ik corrigeer de taalfoutjes die in je tekst geslopen zijn; ik redigeer je tekst tot een goed lopend, treffend stuk; of ik schrijf jouw verhaal voor je op. Net wat jij nodig hebt.

Ik werk het liefst persoonlijk. Ik ben nieuwsgierig naar wat jouw verhaal is, waar jij behoefte aan hebt en wat bij jouw situatie en klanten past. Dat betekent dat ik het (gratis) intakegesprek graag in het echt, met een kopje koffie erbij, doe. Daarvoor kom ik gewoon naar je toe.

Als het even kan, gooi ik humor in het werk. Maar professionaliteit en betrouwbaarheid neem ik dan weer wel heel serieus.

Tekstschrijver

Om jou te helpen je verhaal te vertellen, schrijf ik de volgende teksten:

 • Toegankelijke webteksten;
 • Overtuigende blogs;
 • Enthousiaste LinkedIn-berichten;
 • Prikkelende nieuwsbriefteksten;
 • Interviews met verhalen over je werk;
 • Originele folderteksten of tijdschriftartikelen.

Hierbij zorg ik altijd dat ik eerst helder heb wat jij wilt. Weet je dat nog niet precies? Geen probleem, ik denk graag met je mee.

Hanadi, zelfstandig verpleegkundige, zei over mijn werk:

“Jessica’s kwaliteiten als tekstschrijver zijn enorm. Ze levert kwaliteit, brengt je boodschap goed over en denkt met je mee. Haar teksten zijn altijd pakkend! Ze is zeker een aanrader!!”  

Tekstredactie en tekstcorrectie

Heb je zelf al wat op papier, maar wil je graag dat er iemand mee leest? Ook dat doe ik. Van een pure grammatica-check, tot meedenken over de opbouw, toon en klantgerichte boodschap: in overleg kijken we wat jij nodig hebt. Ik corrigeer en redigeer alle soorten tekst, bijvoorbeeld:

 • Boeken;
 • Artikelen en blogs;
 • Websiteteksten;
 • Rapporten;
 • Nieuwsbrieven;
 • Socialmediaberichten.

Zo help ik Onno, consultant in kwaliteit van zorg, met zijn blogs:

Jessica overtreft al mijn verwachtingen. Zij helpt mij goed met mijn blogs. Jessica geeft feedback op mijn teksten en helpt het verhaal nog meer helder te krijgen en sterker neer te zetten. Echt een aanrader!

Tarieven

Over mijn uurtarief ben ik graag duidelijk: 55 euro exclusief btw. De exacte prijs van een opdracht hangt af van de opdracht zelf. Ook projectprijzen zijn mogelijk. Vraag gerust een offerte aan, dan vertel ik je precies wat je kunt verwachten.

Wil je vast gratis tips?

Nieuwsgierig geworden naar wie ik ben? Hier vertel ik meer over mezelf.