… die taalfoutjes

Elke taalfout haal ik zo uit je tekst

Allemaal gedoe met teksten voor je laten schrijven? Welnee. Jij wil gewoon zeker weten dat jouw tekst zonder taalfouten de deur uitgaat. Kan ook.

Voor het corrigeren van teksten werk ik met strippenkaarten. Op zo’n strippenkaart staat een tegoed van 5 of 10 uur. De kaart is vrij in te zetten zodra je wil dat ik je tekst corrigeer en blijft een jaar na aanschaf geldig. Na elke tekstcheck vertel ik je precies hoeveel uur er nog op je kaart staat. Houden we allebei het overzicht.

Hoe lang ik precies met je tekst bezig ben, is afhankelijk van de tekst zelf. Ik kan je hier vooraf een indicatie van geven.

10 uur taalplezier

Ok, het taalplezier is voor mij. Jíj krijgt je teksten zonder taalfouten terug.

Bij deze strippenkaart ga ik 10 uur voor je aan de slag, bijvoorbeeld om die website of dat jaarverslag na te lopen. Die tijd kun jij mooi aan wat anders besteden.

5 uur taalplezier

Nog steeds mijn taalplezier en jij de teksten zonder taalfouten.

Alleen wil je niet in één klap 10 uur aan tekst nagekeken hebben. Jij hebt kleinere teksten die ‘ff gecheckt’ moeten worden. Daar is deze kaart van 5 uur voor.

“Jessica helpt ons regelmatig met het nalezen en corrigeren van rapportages en marketinguitingen. Ze reageert snel en is altijd bereid om je te helpen. Ze denkt met je mee, werkt snel en nauwkeurig. Ze is betrouwbaar en doet wat ze belooft. Het is heel fijn samenwerken!” – Nina, assessmentpsycholoog

Heb je een grote correctieklus, zoals een boek of heel tijdschrift? Dan maak ik daar graag een offerte op maat voor voor je. Mail me maar: jessica@tekstbureautrefpunt.nl.