… iets anders

Het verhaal van jouw bedrijf met de wereld delen kan op vele manieren. Ik kan me dus zomaar voorstellen dat je een vraag hebt die niet precies binnen één van mijn pakketten valt. Geen probleem, ik maak graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met me op over jouw vraag, dan denk ik met je mee.

Mail naar: jessica@tekstbureautrefpunt.nl
Of bel: 06-55052996

Over mijn uurtarief ben ik graag vast duidelijk: €65,- exclusief 21 procent btw.

“We hebben Jessica benaderd om de tekst voor onze nieuwe website te redigeren. Maar al snel bleek dat ze veel meer in huis heeft. Niet alleen tekstueel, maar vooral ook in stijl, toon en klantgericht schrijven heeft ze ons enorm geholpen. Wat we erg in de samenwerking hebben gewaardeerd is haar eerlijke feedback, haar vermogen met ons mee te denken én al direct verbetersuggesties te doen. De oplossingen die ze aandroeg hebben ons enorm geholpen om de kwaliteit van onze teksten te verbeteren en deze veel klantgerichter op te stellen. De (proactief!) aangedragen oplossingen en ideeën hebben ons echt verrast en zijn zeer waardevol geweest in het uiteindelijke resultaat. Daarnaast heeft ze natuurlijk de nodige ‘errors’ uit onze tekst gehaald en ons bewust gemaakt van aardig wat vakjargon.

De samenwerking heeft ons niet alleen opgeleverd dat er nu een prachtige website staat, maar ook dat we anders denken voordat we in de pen klimmen en ons verhaal gaan doen. Meer schrijven vanuit het klantbelang staat sindsdien voor ons echt centraal. Maar, voordat we afsluiten, willen we vooral ook benadrukken dat we Jessica als een heel fijn mens hebben ervaren. Ze is toegankelijk, enthousiast, oprecht geïnteresseerd en bovendien erg attent. Via deze weg willen we haar dan ook bedanken voor alle goede zorgen en betrokkenheid. Werken met Jessica is dan ook zonder twijfel een aanrader en brengt je als ondernemer echt verder!” – Annelieke en Erwin, assessmentpsychologen

“Ik kreeg een leuke Engelse vacature binnen die ik graag herschreven wilde hebben. Het moest een vlotte, pakkende en wervende tekst zijn, die kandidaten in een nichemarkt zou aantrekken. Tijdens ons eerste telefoongesprek voelde het al heel prettig. Jessica begreep meteen de tone of voice en na kort overleg kreeg ik al snel de vacature in mijn mailbox. Helemaal perfect! Ik heb zelfs van een aantal kandidaten begrepen dat de vacaturetekst hen ontzettend aansprak en zij daarom zo snel reageerden. Bij een volgende vacature in het Engels, klop ik meteen weer bij haar aan :).” – Lisette, recruiter