Marketing MeetUps

Vind jij je werk leuk?

Ik denk van wel. De grote uitdaging is dan ook niet om je werk nog leuker te gaan vinden. De uitdaging is wel om méér te doen van dat wat je leuk vindt. Meer klanten waar je echt blij van wordt. Meer ondernemen zoals bij jou past. Meer marketing met een lach.

Daarvoor zijn de Marketing MeetUps.

Het concept is simpel: we komen met enige regelmaat (digitaal) samen en praten dan over jouw marketing. Dat kan eens per maand zijn, of elke week als je vaker aanmoediging wilt. Jij bepaalt.

In de gesprekken zoeken we samen. Waar ben je al mee bezig in je marketing? Wat vind je het leukste en welke acties moeten uit je tenen komen? Welke dingen werken en welke niet? En hoe zou je dat wat je leuk vindt kunnen uitbreiden en dat wat je niet leuk vindt de prullenbak in kunnen gooien?

De Regels van Marketing gelden niet tijdens deze gesprekken. Het zijn struikelblokken die je tegenhouden om jouw marketing met een lach op te zetten.

Voor de Marketing MeetUps maakt het niet uit of je aan het begin van je ondernemersavontuur staat of al langer bezig bent. Het gaat erom dat jij je draai in je marketing nog niet gevonden hebt en daar wat aan wil doen.

Je wil minder hard je best moeten doen.

Je wil je minder aantrekken van wat zou moeten.

Je wil meer vanuit plezier werken.

En je wil dat alles niet meer in je eentje uit te hoeven zoeken.

Dán zit je goed bij mij.

Nog even praktisch

Voor de Marketing MeetUps koop je een tegoed van 5 uur overleg. Die mag je inzetten hoe je wilt, vanaf een half uur. Even inchecken hoe het gaat of een uitgebreide brainstorm over hoe je je nieuwe dienst in de markt kunt zetten: zeg het maar. Het eerste overleg van onze samenwerking is altijd 1,5 uur, omdat ik daarin een beter beeld wil krijgen van jou en je bedrijf.

Is je tegoed op? Dan kun je een nieuw tegoed kopen of zelf verder aan de slag gaan met de dingen die we samen bedacht hebben.

De Marketing MeetUps zijn 425  euro exclusief btw.