Marketing en acquisitie voor introverte ondernemers

Weet je wat je moet doen? Ga naar een open coffee en ontmoet allemaal nieuwe mensen! Of beter nog, werk aan je expertstatus en ga op dat podium staan met je bakkes! Dwing jezelf tot minimaal 2 netwerkborrels per maand. Zó kom je aan klanten.

Nou, dat soort tips dus. Ik kreeg ze aan de lopende band. Én ik voelde ontzettende weerstand bij elk advies.

Ik dacht dat het zo moest. Omdat ik ondernemer ben en je dan dit soort dingen moet doen. Inmiddels weet ik beter. Het beste wat je kunt doen? Je marketing en acquisitie aanpassen op wie jij bent.

Hallo, ik ben Jessica en ik ben introvert. Ik ben óók ondernemer, tekstschrijver en inmiddels wat jaren aan het vallen en opstaan als het gaat om marketing en acquisitie. Ik heb alle dingen gedaan die geadviseerd werden en het heeft nooit goed uitgepakt. Dus leek het me zinnig om eens tips te delen waar jij als introverte ondernemer wél wat aan hebt.

Elke maand komt een introverte ondernemer aan het schriftelijke woord en deelt 3 marketing- en acquisitietips die hem of haar verder geholpen hebben.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaand formulier.* Oh, en deel de nieuwsbrief gerust in je netwerk als je denkt dat iemand het leuk vindt om ‘m te ontvangen.

    * Ik geloof niet in opdringerige marketing. Als je je aanmeldt, ontvang je echt alleen deze nieuwsbrief, niet mijn andere nieuwsbrief of verhalen over Tekstbureau Trefpunt..

    Marketing en acquisitie voor introverte ondernemers