Kwartaaltje content

Je bent druk als ondernemer. Natuurlijk met je klanten, maar daaromheen moet je ook je administratie op orde hebben, jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen, het hele reilen en zeilen van je onderneming regelen, netwerken. En oh ja: telkens nieuwe content hebben voor op je website.

Want je weet best dat dat klanten oplevert. Alleen, waar haal je de tijd vandaan?

Zit je in dat kostbare uurtje toch achter je laptop om wat te schrijven, ontbreekt het je aan puf, inspiratie en zin. En tja, die heb je wel nodig om de enthousiaste content te maken die je het liefst online zou zetten. Content die leuk is voor je (potentiële) klanten. Die opvalt tussen de grote stroom aan content die er al is. Die lekker leest.

Je wordt al moe als je eraan denkt.

Met het ‘kwartaaltje content’ ga ik je helpen. Elke maand schrijf ik die content namelijk gewoon voor je. Kan jij je al die zorgen, dat zweet en die zenuwen besparen. Voel je de opluchting al?

Dit krijg je – werkwijze

Elke samenwerking begint met een intakegesprek. Want als ik persoonlijke teksten voor je ga schrijven, wil ik je wel even leren kennen. Verder kun je rekenen op:

  • Een brainstorm vol ideeën voor content;
  • Elke maand een blog, interview of klantverhaal- maar net waar je dan behoefte aan hebt;
  • Input aanleveren op jouw manier, bijvoorbeeld doordat ik je even bel;
  • Eerste versie en definitieve versie;
  • Een introductiebericht voor social media;
  • Stralen met je verhalen!;
  • Wat humor, enthousiasme en energie tussendoor, tijdens de samenwerking 😊.

En dat een kwartaal lang.

Dit pakket is niet bedoeld om je LinkedIn-profiel of -posts onder de loep te nemen. Doe ik graag voor je, maar dan kan je beter even hier kijken.

Investering

Het kwartaaltje content is 975 euro exclusief 21 procent btw.

“Jessica’s kwaliteiten als tekstschrijver zijn enorm. Ze levert kwaliteit, brengt je boodschap goed over en denkt met je mee. Haar teksten zijn altijd pakkend! Ze is zeker een aanrader!!” – Hanadi, zelfstandig ouderenverpleegkundige

“Jessica overtreft al mijn verwachtingen. Zij helpt mij goed met mijn blogs. Jessica geeft feedback op mijn teksten en helpt het verhaal nog meer helder te krijgen en sterker neer te zetten. Echt een aanrader!” – Onno, innovatiecoach in de zorg

Twijfel je of dit het juiste pakket is voor je? Mail me gerust! Dan denk ik even met je mee 😊.