Kwartaaltje content

Iedere maand schrijf ik je content

Je bent druk als ondernemer. Natuurlijk met je klanten, maar daaromheen moet je ook je administratie op orde hebben, jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen, het hele reilen en zeilen van je onderneming regelen, netwerken. En oh ja: telkens nieuwe content hebben voor op je website.

Want je weet best dat dat klanten oplevert. Alleen, waar haal je de tijd vandaan?

Zit je in dat kostbare uurtje toch achter je laptop om wat te schrijven, ontbreekt het je aan puf, inspiratie en zin. En tja, die heb je wel nodig om de enthousiaste content te maken die je het liefst online zou zetten. Content die leuk is voor je (potentiële) klanten. Die opvalt tussen de grote stroom aan content die er al is. Die lekker leest.

Je wordt al moe als je eraan denkt.

Met het ‘kwartaaltje content’ ga ik je helpen. Elke maand schrijf ik die content namelijk gewoon voor je. Kan jij je al die zorgen, dat zweet en die zenuwen besparen. Voel je de opluchting al?

Dit krijg je – werkwijze

Elke samenwerking begint met een intakegesprek. Want als ik persoonlijke teksten voor je ga schrijven, wil ik je wel even leren kennen. Verder kun je rekenen op:

  • Een brainstorm vol ideeën voor content;
  • Elke maand een blog, interview of klantverhaal- maar net waar je dan behoefte aan hebt;
  • Input aanleveren op jouw manier, bijvoorbeeld doordat ik je even bel;
  • Eerste versie en definitieve versie;
  • Een introductiebericht voor social media;
  • Stralen met je verhalen!;
  • Wat humor, enthousiasme en energie tussendoor, tijdens de samenwerking 😊.

En dat een kwartaal lang.

Dit pakket is niet bedoeld om je LinkedIn-profiel of -posts onder de loep te nemen. Doe ik graag voor je, maar dan kan je beter even hier kijken.

Investering

Het kwartaaltje content is 1100 euro exclusief 21 procent btw.

Liever een losse blog? Kan ook, kost je 390 euro exclusief btw.

“Met Jessica samenwerken was een verademing. Ze begreep me helemaal en als ze het niet begreep, of dingen scherper wilde hebben, stelde ze vragen. Niet zomaar vragen, maar echt hele goede, open en kritische vragen, die ook mij weer inzichten boden. Inzichten in mezelf, maar vooral in het werk dat ik doe als coach. Vervolgens heeft ze alle informatie verwerkt in een blog waar ik mezelf in kan vinden, maar ook mijn klanten in herken. Over het uiteindelijke resultaat ben ik dan ook zeer tevreden en kijk uit naar een toekomstige samenwerking.” – Dewy, creatief therapeut en coach

“Ik liep enorm aan tegen het goed verwoorden en delen van mijn doel en missie van mijn atelier. Jessica helpt me daarbij door in mijn woorden te bloggen en posts te maken voor Instagram en andere socials. Ik twijfelde of iemand mijn vertelmanier zou kunnen vangen. Ik hoopte dat als je een blog of andere tekst zou lezen, je echt het gevoel zou hebben dat je met mij in gesprek was. Dat doet Jessica spot on!

Jessica biedt naast enorm veel taalkennis en een feilloos gevoel van mij op de juiste  manier verwoorden, ook enorm veel inspiratie. Ze staat open om even lekker te brainstormen en daar dan ook gelijk een paar goede punten uit te halen om gelijk mee aan de slag te gaan.  Ze voelt heel goed aan wat snel realiseerbaar is. Natuurlijk zou ik het liefst elke week met Jessica afspreken, dat kan helaas niet. Maar dat is wel hoeveel waarde ze levert. Ze zet je even goed aan, wat helpt met het verbinden met onze klanten.

Ik hou van Jessica’s punctuele energie, ze weet precies wanneer ik wat nodig heb. Ik kende Jessica al een tijdje maar het samenwerken was toch echt een verrassing. Het is een feestje. Onze samenwerking is heel fluïde en dat is precies wat ik nodig heb. Ze verzorgt met liefde onze teksten voor ons magazine, sociale media en onze blogpost. Ik ben dus heel enthousiast! ” – Simone van Olst, eigenaresse beeldhouwatelier

“Jessica overtreft al mijn verwachtingen. Zij helpt mij goed met mijn blogs. Jessica geeft feedback op mijn teksten en helpt het verhaal nog meer helder te krijgen en sterker neer te zetten. Echt een aanrader!” – Onno, innovatiecoach in de zorg

Twijfel je of dit het juiste pakket is voor je? Mail me gerust! Dan denk ik even met je mee 😊.