Cursus zakelijk schrijven

Of het nu gaat om mails, blogs, memo’s, rapporten of aanbestedingen, iedereen krijgt op de één of andere manier te maken met schrijven in zijn of haar werk. En daar baal je van. Want waar José van marketing de ene na de andere tekst produceert, loop jij al vast als je een mailtje terug moet tikken. Jij wilt ook zonder aarzeling aan een stuk beginnen. Overtuigd zijn van je teksten. Gestructureerde en heldere verhalen schrijven, die precies zeggen wat je wilt zeggen. Maar hoe?

Via een individuele cursus zakelijk schrijven. In de cursus leer ik je de fijne kneepjes van het zakelijk schrijven. Als tekstschrijver, tekstredacteur en schrijfcoach heb ik alle problemen waar je tegenaan loopt al weleens gezien of gehoord. En dat is goed nieuws, want ik ken ook de manieren om je worstelingen te boven te komen! Zo leer je trefzeker en efficiënt schrijven.  

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden eens in de twee weken plaats, bij jou op kantoor of bij mij in Rotterdam. Tijdstip en locatie gaan in overleg.

Alle bijeenkomsten zijn gericht op waar jouw worsteling zit. Jij kunt immers tegen hele andere dingen aanlopen dan jouw collega’s. Tijdens de bijeenkomsten en tussen de bijeenkomsten door gaan we actief aan de slag met alle tips. Ik geloof namelijk niet in eenmalige workshops van een dag of een middag. Je krijgt dan te veel informatie en te weinig gelegenheid om wat je leert toe te passen. Tijdens de individuele cursus vraag ik je om tussendoor oefeningen te maken. Hiervoor kun je gewoon de teksten gebruiken die je voor je werk schrijft. Zo kun je wat je leert gelijk gericht in de praktijk brengen en krijg je de technieken ook echt in je vingers. Daar heb je de rest van je werkende leven plezier van!

Prijs: €1100,- excl. btw
Locatie: in overleg
Tijdstip: in overleg